Hier kunt u nieuwsberichten en meldingen lezen m.b.t. onze werkzaamheden.

Vanaf 7 maart tot het 2e kwartaal 2023 wordt op het Willemsplein gewerkt. Het werk maakt onderdeel uit van de aanleg van het Stadsforum. Op dat nieuwe plein vindt u vanaf voorjaar 2023 de markt en evenementen zoals de kermis en Tilburg Zingt.

Onder het Willemsplein komt een nieuwe ingang voor de fietsenkelder van het Stadhuis. Hiervoor zijn nieuwe betonpalen in de grond nodig. De palen worden in de grond geboord, dit levert minder geluidsoverlast op dan heien. Deze werkzaamheden vinden plaats op vrijdag 15 april a.s. vanaf 07.00 tot eind van de middag. Het boren zorgt voor matige geluidsoverlast in de directe omgeving.

Onder het Willemsplein bevindt zich ook de parkeerkelder van het Stadhuis. Op het dek van de parkeerkelder is gietasfalt aanwezig, dat moet worden verwijderd. Vanaf dinsdag 19 april a.s. start het verwijderen hiervan, door middel van een freesmachine. Deze werkzaamheden duren zo’n tien werkdagen en geven veel geluidsoverlast. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en uiterlijk 17.00 uur. Op  woensdag 27 april (Koningsdag)  wordt er niet gewerkt. De verwachting is dat de werkzaamheden uiterlijk vrijdag 3 mei gereed zijn. Het slopen van de parkeerkelder zal aansluitend aan het frezen in week 18 worden opgestart.

Wij vragen uw begrip voor de overlast.