Hieronder leer je een aantal Van Gisbergen-mensen wat beter kennen.

Jet

Onze servicemedewerker Jet maakt zich hard voor onze kopers: servicemeldingen pakt zij met beide handen aan. De actieve Jet gaat ver om onze klanten tevreden te stellen. Pas dan is ze zelf ook tevreden.

“Ik werk hier sinds het voorjaar van 2016. Ik voelde me hier direct thuis en mijn eerste indruk was: wat een leuk en gemoedelijk bedrijf! Ik kan wel zeggen dat die eerste indruk juist was. We hebben een leuk team en we kunnen altijd bij elkaar binnenlopen. J.A. van Gisbergen B.V. is bijzonder geworden door normaal te blijven.”

“Mijn hoofdtaak is het tevreden houden van de kopers van onze woningen. Niet door zelf te bouwen, want dat kunnen anderen beter dan ik, maar door nazorg te verlenen en te zorgen dat servicemeldingen snel en goed worden opgevolgd. Daarbij vind ik het belangrijk om de kopers goed op de hoogte te houden van de status en duidelijk te communiceren. Uit de communicatie met de bewoners haal ik veel plezier.”

Gijs

Werkvoorbereider Gijs is een harde werker. De Gilzenaar doet niet alleen veel, maar doet het ook goed

“Mijn werk is lekker gevarieerd! De ene keer ben ik bezig met de werkvoorbereiding van een woonhuis en de andere keer ben ik betrokken bij een groot utiliteitsplan. Maar wat voor soort project het ook is: ik probeer altijd een eigen draai eraan te geven en een goede schakel te zijn tussen opdrachtgever en uitvoerder. Hoe beter ik mijn werk doe, hoe soepeler het op de bouwplaats loopt.”

“In mijn jeugd ging ik al bij de aannemer in het dorp timmeren. Daar heb ik nu nog profijt van, want ik weet daardoor hoe het er op de bouwplaats aan toegaat. Hoewel ik nu vooral op kantoor werk, hou ik mijn timmer- en kluskwaliteiten regelmatig op peil. Als je in de bouw werkt, ben je namelijk snel de klos wanneer je vrienden twee extra rechterhanden nodig hebben.”

“Ik vind J.A. Van Gisbergen B.V. een heel fijn bedrijf. Mijn collega’s zijn sociaal en nuchter. En iedereen is gelijk. Ik kan hier lekker mezelf blijven en ben behoorlijk geacclimatiseerd in de Kempen.”


Neeltje

Neeltje is kopersbegeleider. Ze fungeert als schakel tussen de koper en de leden van het bouwteam, want die spreken niet altijd dezelfde taal. Zelf verstaat Neeltje haar vak uitstekend en dagelijks pendelt ze vol opgewektheid tussen haar huis en bureau.

“Nadat ik in 2015 aan boord kwam bij J.A. van Gisbergen B.V., voelde ik me meteen thuis. Hier voelt het kleinschalig en gemoedelijk, terwijl we toch een serieuze omvang hebben. Het is een mooie club met een Kempische mentaliteit: nuchter en hard werken. Daar staat tegenover dat ik veel vrijheid krijg om mijn functie zelf in te delen.

“Van mijn werk krijg ik veel energie. Ik vind het mooi wanneer de kopers hun keuzes hebben gemaakt en we aan de slag kunnen om hun wensen te vertalen naar de realiteit. Dat we hier zo veel aandacht aan de kopers kunnen geven, vind ik een groot pluspunt. Zo kunnen we hun woondromen uit laten komen en een woning opleveren die helemaal bij ze past!”

Audie

Audie begon als projectleider, maar is inmiddels doorgegroeid naar manager projecten. Deze familieman pur sang kijkt graag naar zijn voetballende kroost, maar ook tegen een weekendje weg met zijn vriendengroep zegt hij geen nee.

“Als manager projecten zorg ik dat de projecten die we hebben aangenomen procesmatig zo goed mogelijk verlopen en bewaak ik op hoofdlijnen de projectafspraken. Zitten we kostentechnisch op de juiste koers? Zijn er processen die slimmer kunnen? Met zulke zaken ga ik aan de slag, met als doel om onze werkwijze nog gestroomlijnder te laten verlopen. Dat doe ik het liefst met mijn veiligheidsschoenen aan en bouwhelm op, op locatie dus. Zo houd ik feeling met de praktijk.”

“In mijn kennismakingsgesprek met Peter van Gisbergen ontdekte ik al snel dat er genoeg aanknopingspunten waren voor een mooie samenwerking. Het bedrijf heeft oog voor vernieuwing en de mensen die hier werken hebben nog echt iets voor elkaar over. Lekkere korte lijnen en normale omgangsvormen. Dat is een verademing en ik zit hier uitstekend op mijn plek.”


Jef

Jef startte in 1985, als zeventienjarige jongen, als metselaar bij J.A. Van Gisbergen B.V. en werkt er nu nog steeds. Hij bouwt met stenen, maar zijn hart is daar zeker niet van: Jef is een warm persoon en iemand die graag onder de mensen is.

“Rechtstreeks vanuit de schoolbanken ging ik bij Van Gisbergen B.V. aan de slag. En ik ben hier nooit meer weggegaan. Het is een heel warm en menselijk bedrijf en iedereen kent elkaar. Speelt er een keer iets privé, dan krijg je alle steun vanuit het bedrijf. Er zijn veel mensen die hier, net als ik, al lang werken en dat is echt niet voor niets. Mijn vaste werkmaat, Jan, is op dezelfde dag geboren als ik en begon op dezelfde dag bij Van Gisbergen B.V. Dat is best toevallig.”

“Ik doe veel renovatiewerk. Dat doe ik graag. Het is dankbaar werk waarmee je iets mooier maakt en daar zijn mensen dankbaar voor. Sowieso vind ik het leuk om contact met onze klanten te hebben en ze te vertellen wat we doen en op welke manier we dat doen. Dat kunnen mensen duidelijk waarderen.”

Joris

Joris werkt sinds het begin van dit millennium bij Van Gisbergen B.V. Hij is een volbloed-timmerman en geniet ervan als zijn projecten tot bloei komen.

“Het meest geniet ik van bijzondere constructies maken. Geen seriematige dingen, maar maatwerk en het liefst lekker uitdagend. Als ik zie dat een plan door ons werk tot leven komt en het resultaat de verwachtingen van onze klanten overtreft, vind ik dat geweldig. Dat geeft me veel voldoening.”

“Mijn mooiste project ooit? Dat was een woning in Oisterwijk met bijna 8.000 kuub inhoud. Met een gewelfd plafond, wijnkelder, een pergola met eikenbalken, schilderijlijstjes, siergoten en nog veel meer details. Ik ben daar 2,5 jaar mee bezig geweest, maar het resultaat was prachtig. Ik kon me heerlijk uitleven.”

“Je kunt wel zeggen dat mijn werk mijn passie is. Maar ik heb nog een hobby: kruisboogschieten, dat is voor mij pure ontspanning. Lekker een pilsje pakken en wat schieten. Niet in die volgorde trouwens.”


Adrie

Onze gewaardeerde collega Adrie is hard op weg naar zijn zilveren jubileum binnen ons bedrijf. Als uitvoerder heeft hij dagelijks zijn handen vol met het in goede banen leiden van zijn projecten, maar als dat lukt is hij de koning te rijk.

“Bij Van Gisbergen B.V. doen we bijna alles, op bouwgebied dan. Nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties … ik heb alles wel zo’n beetje gemaakt. Kozijnen maken we trouwens ook, in onze werkplaats. We kunnen wel wat.”

“De bouw is een dynamische sector en is constant in beweging. Door onze groei en externe factoren verandert er van alles. Nieuwe tijden zorgen voor nieuwe vraagstukken. Communicatie vindt steeds vaker digitaal plaats. Voor mij was dat even wennen, want ik communiceer graag mondeling en lekker direct. Maar een uitdaging ga ik nooit uit de weg en ik weet mijn weg altijd wel te vinden, in goede samenwerking met mijn collega’s.”

“Ik krijg er energie van om samen te werken met mensen die weten waar ze het over hebben op een bouw. Mensen die initiatief nemen en begrijpen wat er nodig is. Gelukkig hebben we die binnen het bedrijf veel rondlopen.”