We zijn een oer-Brabants en veelzijdig aannemersbedrijf met ruim honderd mensen in dienst. Onze medewerkers zijn gedreven ambachtslieden die hun vak verstaan. Op ons kantoor en onze projectlocaties bruist het van het vakmanschap.

Eigen vakmensen

Ons dienstenpakket is erg gevarieerd. Voor bijzondere constructies of detailleringen weten onze klanten ons te vinden. Maar ook grootschalig en seriematig werk kunnen we prima maken, vaak grotendeels in eigen beheer. We hebben namelijk veel eigen vakmensen in dienst. Zo behouden we zelf maximale grip op de kwaliteit van ons werk. Wat we zelf niet in de vingers hebben, besteden we uit. We werken zo veel mogelijk met een flexibele schil en vaste onderaannemers die uit hetzelfde hout gesneden zijn als wij.

Innovatie

We zijn trots op ons rijke verleden, maar kijken liever vooruit. Bij J.A. van Gisbergen B.V. passen we graag nieuwe, innovatieve producten en systemen toe. Prefab, tiny houses, circulaire bouw, bouwen met CLT (cross-laminated timber), strowanden en nog veel meer. We houden van nieuwe dingen en houden onze kennis van dit soort innovatieve en duurzame bouwsystemen op peil. Maar één ding blijft hetzelfde: we bouwen altijd op basis van vertrouwen. Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons altijd voorop.

Kwaliteit

Ons ISO 9001 certificaat biedt de waarborg van voortdurende kwaliteit(verbetering). Vanzelfsprekend wordt de veiligheid binnen ons bedrijf en op de bouwplaats niet uit het oog verloren. Ons bedrijf is daarom ook VCA**-gecertificeerd. Wij bouwen de woningen onder Woningborggarantie waardoor de woningen voorzien zijn van een afbouw- en kwaliteitsgarantie.

Projectontwikkeling

Bij J.A. Van Gisbergen B.V. bouwen we niet alleen: we hebben ook een ervaren ontwikkelingstak. Binnen deze discipline trekken we samen op met andere partijen. Of je nu grondeigenaar bent of werkt bij een gemeente, corporatie of andere organisatie met ontwikkelingsambities: J.A. van Gisbergen B.V. is dé juiste partij.

Wij denken met onze relaties mee, geven gevraagd en ongevraagd advies en laten het niet na om kritische vragen te stellen. Niet om het onnodig moeilijk te maken, maar om zo vroeg mogelijk in het proces te zorgen voor een stevig, weldoordacht fundament. Dan kunnen we daarna met vertrouwen de hoogte in en een toekomstbestendig en functioneel project van topkwaliteit realiseren.

In onze werkwijze maken we het verschil door de regie te pakken en onze partners alle zorg uit handen te nemen. Wij houden grip op de planning, kwaliteit en kosten. Uiteindelijk zorgen we voor een resultaat dat de verwachtingen van de opdrachtgever in veel gevallen overtreft.

Nuchter en gemoedelijk

Het kantoor van J.A. van Gisbergen B.V., kun je best zien als een miniatuurweergave van de Kempen. Nuchterheid en gemoedelijkheid tref je hier in ruime mate. De organisatie is plat als het Brabantse landschap. Bureaucratie? Nee, bedankt. Onze lijnen zijn kort. En de deuren in ons kantoor zijn bijna nooit gesloten. Gewoon even bij elkaar binnenlopen, daar kan geen e-mail of appje tegenop.