Vacature: Projectleider

Wil jij graag van A tot Z bij mooie afwisselende en uitdagende projecten betrokken zijn? Ben jij in staat om een projectteam op gestructureerde wijze aan te sturen en samen gecompliceerde plannen binnen planning en budget tot een goed einde te begeleiden?

Bekijk dan nu de vacature voor projectleider bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen BV.

Wat ga je doen?

Als projectleider word je van begin tot eind bij de projecten betrokken: van calculatiefase tot en met nazorg na oplevering. De projecten zijn zeer divers van aard en kunnen bestaan uit het bouwen van woningen, sportcentra, gezondheidscentra, scholen, bedrijfspanden, etc.

Houd je van afwisseling? Mooi!

Samen met jouw team doe je er alles aan om de afspraken met de opdrachtgever na te komen. Hiervoor krijg je een aantal taken binnen jouw team zoals:

  • Leiding geven aan het projectteam; zorgdragen voor een gestructureerde manier van werken binnen het projectteam middels het opzetten en bewaken van de procesafspraken binnen jouw team;
  • Het bewaken van de uitgangspunten van de opdracht;
  • Het bewaken van de overall-uitvoeringsplanning samen met de uitvoerder en werkvoorbereider waardoor je tijdig eventuele problemen kunt signaleren en hierop kunt anticiperen met het team;
  • Het bewaken van de kosten van het project en eventueel tijdig signaleren van tekorten om hier op te kunnen anticiperen;
  • Het rapporteren aan de directie middels resultaatprognoses resulterend uit de kostenbewaking;
  • Samen met jouw team de personeelsbehoefte/planning van jouw project opzetten en dit kortsluiten met de personeelsplanner;
  • Inkoop van de onderaannemers en grotere onderdelen van het project in samenspraak met de inkoper;
  • Het voeren van overleg met de bouwdirectie/opdrachtgever;
  • Aansturen van de kwaliteitscontroles en het toezicht houden op veiligheid op de bouwplaats.

Waar ga je dat doen?

Wij zijn een hecht, vakkundig en betrouwbaar familiebedrijf, dat ruim 270 jaar geleden is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor onze opdrachtgevers. Bij Aannemersbedrijf JA van Gisbergen BV geloven we in vrijheid in functie, prettige en langdurige samenwerkingen, innovatie en toekomstgerichtheid. Maar ook in persoonlijke ontwikkeling en vooral veel werkplezier! Past dit in jouw straatje? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons bedrijf!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een projectleider die beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau, bijvoorbeeld verkregen vanuit een bouwkundige of installatietechnische opleiding. Daarnaast heb je ervaring met het managen van bouwkundige projecten waarbij je leiding geeft aan jouw team van werkvoorbereider, uitvoerder en eventueel een kopersbegeleider.

Als projectleider ben je in staat de rust te bewaren in hectische situaties en kun je deze rust ook brengen bij andere leden van de projectorganisatie. Wanneer nodig ben je goed in staat om je verantwoordelijkheid te nemen. Ook richting onze opdrachtgevers kun je helder en duidelijk op gepaste wijze communiceren over gecompliceerde of gevoelige onderwerpen.

Je bent dus niet alleen bouwkundig onderlegd maar ook communicatief vaardig, sociaal én proactief. Je gaat makkelijk met anderen om en kunt op verschillende niveaus communiceren. Je wacht niet af, maar gaat zelf op zoek naar de juiste mensen en de correcte informatie. Zo ben en blijf je goed op de hoogte van alle ins en outs van de projecten waarvoor je medeverantwoordelijk bent.

Omdat je de markt op de voet volgt, weet je wat er speelt op het gebied van veiligheid, milieu, regelgeving en duurzaamheid. Je bent gedreven, flexibel en georganiseerd en je kunt overweg met computers en relevante (bouw-)software zoals Microsoft Business Central (Navision), Asta Powerproject, IbisTrad en STA-software.

Waar kun je op rekenen?

Een fulltime functie met veel vrijheid en een breed en afwisselend takenpakket in een no-nonsense familiebedrijf. Wij bieden je een goede pensioenregeling en een marktconform salaris.

Zin in koffie en een gesprek? Dan lezen wij graag jouw motivatie en cv, deze mag je sturen aan HR@vangisbergen.nl.
Heb je nog aanvullende vragen over deze functie neem dan contact op met onze HR afdeling via telefoonnummer: 013-5091259.