In het centrum van Reusel bouwen wij een cultureel & maatschappelijk ontmoetingscentrum, MFA De Kei.

Eigenschappen:

Projecttype:Multi Functioneel Centrum
Projectplaats:Reusel
Architect:Keeris Architecten te Eersel
opdrachtgever:Gemeente Reusel de Mierden
Bijzonderheden:multi functioneel centrum

MFA De Kei wordt een cultureel & maatschappelijk ontmoetingscentrum, in het midden van Reusel-De Mierden, dat onderdak biedt aan activiteiten en werkzaamheden die gericht zijn op het informeren, ondersteunen en inspireren van de gehele Reusel-De Mierdense bevolking. Een voor iedereen uitnodigend, toegankelijk en dynamisch centrum waar mensen werken, leren en recreĆ«ren, ontmoeten, ontspannen of hulp vinden. Waar gebruikers, deelnemers en bezoekers elkaar vinden in een divers programma van activiteiten. Met elkaar, voor elkaar, dat maakt het cultureel & maatschappelijk ontmoetingscentrum een huiskamer in het bruisend hart voor Reusel-De Mierden.”

Tijdens de bouw draait er een time Lapse camera. Deze maakt om de paar minuten een foto. Deze foto’s worden later samengevoegd tot een timelapse filmpje van de bouw. Fragmenten hiervan worden periodiek onder in de tijdlijn geplaatst. Direct hier onder zie je de meest actuele foto:

Tijdlijn

WK 50/51,
Staalconstructie en vloeren

De staalconstructie is verder afgebouwd en de verdiepingsvloer gelegd. Een deel van het kalkzandsteen muren op de verdieping zijn gelijmd. De komende twee weken wordt er niet gewerkt. Fijne feestdagen allemaal!!

WK 47/49,
begane grond

In deze periode is het lijmwerk van de begane grond, staalconstructie en een deel van de verdiepingsvloer aangebracht.

WK 45/46,
beganegrondvloer

Begin week 46 is de begane grondvloer gestort.

Week 36,
Start grondwerk

In week 36 zijn we dan echt begonnen met het uitgraven van de bouwput.

juni 2023,
sloop oude kei