Op de plek waar vroeger basisschool De Reuzelaar in Hoeven (gemeente Halderberge) stond, zijn deze 26 woningen in 2019-2020 gebouwd onder toezicht van BIEB en Keeris Architecten. Dit gebeurde in goede harmonie met de kopersvereniging Reuzelaar. Eén van de weinige CPO-projecten waarbij alle woningen van aardwarmte zijn voorzien.

Eigenschappen:

Projecttype:CPO woningbouw
Projectplaats:Hoeven
Architect:Keeris architecten
opdrachtgever:CPO Reuzelaar

Een mooi, harmonieus geheel en toch veel verschillende woningtypes in dit plan. Dit alles maakt het geheel tot een boeiend project, zowel voor de toekijker als voor degenen die het plan realiseerden. Hier zijn starterswoningen, patiowoningen, tweekappers en vrijstaand geschakelde woningen gebouwd voor een groep mensen van divers pluimage: zeer gevarieerd in leeftijdsopbouw en gezinssamenstelling.

Na oplevering kregen we mooie reacties, waaronder een fijn compliment aan het adres van onze kopersbegeleider:

Langs deze weg willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de vakkundige inzet in de begeleiding en realisatie van ons mooie project.

Wij hebben het als bijzonder prettig ervaren om met jullie samen te werken. Bekwaam, to the point, met begrip en aandacht voor ons allemaal. Elke inwoner van Hoeven die wij tegenkomen spreekt over een prachtig wijds opgezet wijkje in een aparte, afwijkende stijl, met opvallende details en vakkundige afwerking. “We zén dur trots op.”

Dit is waarom we zo graag CPO-projecten bouwen. Wat een genot als er zo’n fijne samenwerking is geweest!