Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. uit Hooge Mierde is een aannemersbedrijf dat thuis is in vele disciplines met ruim honderd medewerkers aan boord. Onze eerste stappen zetten we in 1750 en dat maakt ons één van de oudste bedrijven in de Brabantse Kempen.  Deze rijke traditie geeft ons een fundament om vol ambitie de toekomst tegemoet te gaan.

Fundament

Onze grondlegger richtte zich vooral op woningbouw. Ruim 270 jaar later houden we ons daar nog steeds veel mee bezig, maar we doen tegenwoordig méér dan dat. We zijn goed thuis in onder meer seriebouw, CPO-bouwen, het bouwen van particuliere woningen, verbouw, utiliteitsbouw en transformaties. Wat de opdracht ook is: we zijn volledig klaar voor de uitdagingen van morgen.

Negende generatie

J.A. van Gisbergen B.V., momenteel met de negende generatie aan het roer, is vooral actief binnen een straal van tachtig kilometer van Hooge Mierde. In die denkbeeldige cirkel werken we nauw en goed samen met onder meer gemeentes, woningbouwcorporaties, architecten en particulieren.