Bij J.A. van Gisbergen B.V. hebben we veel disciplines in de vingers.

Woningbouw is onze kernactiviteit, zowel seriematig als in opdracht van de particulier. J.A. van Gisbergen B.V. bouwt per jaar zo’n 250 woningen die staan als een huis. We kunnen rekening houden met de meest uiteenlopende wensen en bijna alle bouwtechnieken hebben we onder de knie. We vinden een goede begeleiding van onze kopers belangrijk zodat zij ontzorgt worden en de woning perfect aansluit bij de wensen en verwachtingen.

CPO woningbouw projecten winnen snel aan terrein. Het is de afkorting van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap: een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners samen hun eigen nieuwbouwproject ontwikkelen  Met onze grote ervaring kunnen we de cpo leden ontzorgen en de aandacht geven die nodig is om de woningen helemaal naar wens te realiseren.

Onder utiliteitsbouw verstaan we de bouw van constructies waarin niet wordt gewoond. Zoals sport- en schoolgebouwen, maar ook bedrijfshallen, overheidsgebouwen, uitvaartcentra, zorgcomplexen en kantoorpanden. Liefst schuiven we zo vroeg mogelijk in het proces in, zodat we vroegtijdig kunnen meedenken over een oplossing die de wensen van de opdrachtgever minimaal evenaart en bij voorkeur overtreft.

Een uitbreiding of verbouwing is soms de manier om een gebouw weer bij de tijd te brengen of de functionaliteit ervan uit te breiden. Soms moet een bouwwerk groeien of is er om een andere reden een verbouwing nodig. Geen zorgen: dat kunnen we bij J.A. van Gisbergen B.V. van A tot Z probleemloos uitvoeren. Hiermee creëren we meer ruimte en mogelijkheden en neemt zowel de waarde als het gebruiksplezier van het object toe.

We zien steeds vaker dat een bestaand gebouw een andere functie krijgt en daarom wordt gerenoveerd of getransformeerd. Dat is vaak uitdagend. We hebben dan namelijk te maken met bestaande constructies die dikwijls gebouwd zijn volgens oude bouwmethoden en soms zelfs een monumentale status hebben. Geen zorgen: J.A. van Gisbergen B.V. heeft hier een schat aan ervaring in en klaart deze klus met de grootste zorg.