Vacature: Werkvoorbereider B&U

Wil jij graag van A tot Z bij mooie afwisselende en uitdagende projecten betrokken zijn? Ben jij in staat om het overzicht te houden in de informatiestroom en deze te vertalen naar een technisch perfect voorbereid plan?

Bekijk dan nu de vacature voor Werkvoorbereider bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider word je van begin tot eind bij de projecten betrokken: van opdracht tot en met nazorg na oplevering. De projecten zijn zeer divers van aard en kunnen bestaan uit het bouwen van woningen, sportcentra, gezondheidscentra, scholen, bedrijfspanden, etc.

Houd je van afwisseling? Mooi!

Samen met jouw team doe je er alles aan om de afspraken met de opdrachtgever na te komen. Hiervoor krijg je een aantal taken binnen jouw team zoals:

  • Het opstellen van de overall-uitvoeringsplanning en de uitvoerder ondersteunen bij het bewaken van de planning;
  • Registreren en bewaken van de in- en uitgaande documentenstroom middels documentenlijsten;
  • Samen met de projectleider de financiën en voornoemde planning bewaken;
  • Voorbereiding van inkoop en deels ook zelf de inkoop verzorgen van materialen en onderaannemers;
  • Controle van het ontwerp en de tekeningen van toeleveranciers en het onderlinge afstemmen van alle deelontwerpen. Bijvoorbeeld controle van kalkzandsteenwanduitslagen, vloerentekeningen, staalconstructies, installatietekeningen, etc.;
  • Afstemming tussen uitvoering en kopersbegeleiding waarbij je samen bepaald of opties nog mogelijk zijn en waarbij je ervoor zorg draagt dat gekozen opties (correct) worden uitgevoerd;
  • Begeleiden van werkbesprekingen op de bouwplaats en bewaken van de daarin gemaakte afspraken met onderaannemers/toeleveranciers;
  • Ondersteunen van de uitvoerder in de breedste zin.

Waar ga je dat doen?

Wij zijn een hecht, vakkundig en betrouwbaar familiebedrijf, dat ruim 270 jaar geleden is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor onze opdrachtgevers. Bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. geloven we in vrijheid in functie, prettige en langdurige samenwerkingen, innovatie en toekomstgerichtheid. Maar ook in persoonlijke ontwikkeling en vooral veel werkplezier! Past dit in jouw straatje? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons bedrijf!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider, die beschikt over bij voorkeur minimaal HBO denk- en werkniveau, bijvoorbeeld verkregen vanuit een bouwkundige of installatietechnische opleiding. Daarnaast heb je ervaring met het voorbereiden en coördineren van bouwkundige projecten.

Als werkvoorbereider ben je van alle markten thuis: niet alleen ben je bouwkundig onderlegd, maar ook communicatief vaardig, sociaal én proactief. Je gaat makkelijk met anderen om en kunt op verschillende niveaus communiceren. Je wacht niet af, maar gaat zelf op zoek naar de juiste mensen en de correcte informatie. Zo ben en blijf je goed op de hoogte van alle ins en outs van de projecten waarvoor je medeverantwoordelijk bent.

Omdat je de markt op de voet volgt, weet je wat er speelt op het gebied van veiligheid, milieu en duurzaamheid. Je bent behulpzaam, gedreven, flexibel en georganiseerd en je kunt overweg met computers en relevante (bouw-)software.

Waar kun je op rekenen?

Arbeidsvoorwaardelijk biedt Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. o.a. een goede pensioenregeling en een marktconform salaris, dat met je meegroeit naar gelang je meer kennis en ervaring op doet. Overige voorwaarden hanteren we volgens de Bouw CAO.

Zin in koffie en een gesprek? Dan lezen wij graag jouw motivatie en cv, deze mag je sturen aan c.gijbels@vangisbergen.nl.
Heb je nog aanvullende vragen over deze functie neem dan contact op met Carlo van Iersel of Carlijn Gijbels via telefoonnummer: 013-5091259.