Vacature: Projectcoördinator bouwservice

Ben jij een allround bouwkundige die er van houdt om van a tot z kleinschalige projecten te verwerven, voor te bereiden en te begeleiden? Ben jij eigenlijk gewoon die zelfstandige aannemer die graag de touwtjes in handen neemt? Bij ons kun je deze kans krijgen. Op onze afdeling service en onderhoud willen we de kleinschalige werken, variërend van kleine verbouwingen tot particuliere nieuwbouwwoningen organiseren en hiervoor zoeken wij ondersteuning.

Wat ga je doen?

In jouw functie ga je zelf zorgdragen voor:

  • De calculatie van de kleinere verbouwingen
  • De werkvoorbereiding (inkoop, bestellingen, controle van tekenwerk, planning, etc.)
  • De projectleiding (kostenbewaking, facturering, rapportage aan directie, aansturen van de uitvoerende collega’s, etc.)
  • Je onderhoudt het contact met de klanten en de onderaannemers voor meerdere projecten tegelijkertijd

Waar ga je dat doen?

Wij zijn een hecht, vakkundig en betrouwbaar familiebedrijf, dat ruim 270 jaar geleden is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor onze opdrachtgevers. Bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. geloven we in vrijheid in functie, prettige en langdurige samenwerkingen, innovatie en toekomstgerichtheid. Maar ook in persoonlijke ontwikkeling en vooral veel werkplezier! Past dit in jouw straatje? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons bedrijf!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een allround bouwkundige met minimaal een MBO denk- en werkniveau en enkele jaren ervaring. Je kunt een calculatie maken met IbisTrad, je weet je weg in autocad/bricscad, je bent behulpzaam, gedreven, flexibel en georganiseerd en kunt goed overweg met een diversiteit aan klanten. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het slagen van een project binnen tijd en budget met de beoogde kwaliteit.

Je weet hoe je een verbouwing aan moet vliegen en snapt de wens van de klant om zo min mogelijk overlast te ondervinden van de werkzaamheden.

Waar kun je op rekenen?

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. biedt jou een zeer afwisselende baan met veel ruimte voor vrije invulling. De beloning is o.a. een goede pensioenregeling en een marktconform salaris dat met je meegroeit naar gelang je meer kennis en ervaring op doet. Overige voorwaarden hanteren we volgens de Bouw CAO.

Zin in koffie en een gesprek? Dan lezen wij graag jouw motivatie en cv, deze mag je sturen aan c.gijbels@vangisbergen.nl.

Heb je nog aanvullende vragen over deze functie neem dan contact op met Carlo van Iersel of Carlijn Gijbels via telefoonnummer: 013-5091259.