over ons

Wonen in de Heihoek te Diessen

Sfeerimpressie Woning 4 7Betaalbaar wonen op een prachtige plek in Diessen

Aan de rand van Diessen, richting Hilvarenbeek, krijgt de wijk Vroonacker steeds meer vorm. Deze gewilde wijk heeft een grote aantrekkingskracht voor jonge gezinnen. Op een van de mooiste plekken in de wijk heeft architect Frank van de Wiel een 7-tal woningen ontworpen. De woningen krijgen een moderne maar toch herkenbare karakteristieke uitstraling.

 

Sfeerimpressie Woning 1 3

De Heihoek bestaat uit 3 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. 3 woningen liggen aan een groene speelplek en 4 woningen krijgen een weids uitzicht over de landerijen.

Woningen

Er zijn 3 tussenwoningen en 4 hoekwoningen in het plan. De woningen hebben een dorpse uitstraling. Zij worden gebouwd met mooie, degelijke materialen zoals gebakken pannen en gevelstenen. De kozijnen worden uitgevoerd in hoogwaardig kunststof waardoor nauwelijks onderhoud nodig is. Een ander belangrijk kenmerk van de woning is de duurzaamheid. De woningen hebben geen gasaansluiting en worden verwarmd (zowel verwarming als warm water) door een luchtwarmtepomp. Dit is een beproefd systeem wat zeer lage energielasten geeft. Alle leefruimtes in de woning zijn voorzien van vloerverwarming.

Meer informatie

Als u meer informatie wenst over de woningen of de te downloaden documenten op papier wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Janneke Visser (j.visser@vangisbergen.nl / 013-5091259).

Inschrijven

Gemeente Hilvarenbeek verzorgt de toewijzing van de woningen. De doelgroep voor de woningen zijn starters en senioren. De prijslijst is gebaseerd op het gereduceerd starters tarief uit het grondprijzenbeleid van gemeente Hilvarenbeek. Als u niet voldoet aan de voorwaarden voor het gereduceerd starterstarief zal dit van invloed zijn op de vrij op naam prijs van de woning.

De gemeentelijke voorwaarden voor toewijzing zijn van toepassing. U kunt zich tot 28 februari 2019 voor de woningen inschrijven via deze link.
Download hier de brochure, verkooptekeningen, technische omschrijving en prijslijst.

Als u meer informatie wenst over de aankoop van de grond of de toewijzing kunt u contact op nemen met de heer Dennis Elberts van gemeente Hilvarenbeek (D.Elberts@hilvarenbeek.nl / 013-5058300)