over ons

Woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail, zie contact voor meer informatie.

Wonen en werken bij "De Margrieten" in Rijen

 Margrieten Gaarde

Op één van de meest beeldbepalende locaties in Rijen, bij “De Margrieten”, komen zeven bijzondere combinaties van wonen en werken. 

Lees meer...

Levensloopbestendige woningen Tarwehof, de verborgen parel in Lage Mierde

 Margrieten Gaarde

Midden in de kempen in het mooie, levendige Lage Mierde ligt een verborgen parel, Tarwehof. In deze groene oase van rust komen drie vrijstaande woningen met een prachtige rijke uitstraling. 

 

Lees meer...

Ruime, duurzame woningen aan de Toon van den Bornestraat in Hooge Mierde

 Margrieten Gaarde

Aan de Toon van de Bornestraat in Hooge Mierde, in de jonge wijk De Leeuwerik, zijn twee onder een kapwoningen in twee types beschikbaar.  

Lees meer...

24 energiezuinige woningen Kerkebogten Oost in Eersel

Eersel Kerkebogten 1

Aan de groene rand van de uitbreidingswijk Kerkebogten wordt het plan Kerkebogten Oost gerealiseerd, bestaande uit 24 woningen. Het plan omvat 6 vrijstaande woningen, 2 bungalows en 16 twee-onder-één-kap woningen.

Lees meer...

Zeer energiezuinige twee-onder-een-kap-woningen Molen Akkers Reusel

 Margrieten Gaarde

Aan de rand van het woongebied Molen Akkers te Reusel worden tien twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.

Lees meer...

Zeer energiezuinige twee-onder-een-kap-woningen De Hasselt Lage Mierde

 Margrieten Gaarde

In de jonge wijk De Hasselt in Lage Mierde worden acht woningen gerealiseerd. Vier grote twee-onder-een-kapwoningen en vier varianten met een lagere kap. Bij deze laatste variant is het mogelijk op de begane grond een slaap- en badkamer te realiseren.

Lees meer...