over ons

Woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail, zie contact voor meer informatie.

Wonen in de Heihoek te Diessen

Sfeerimpressie Woning 4 7Betaalbaar wonen op een prachtige plek in Diessen

Aan de rand van Diessen, richting Hilvarenbeek, krijgt de wijk Vroonacker steeds meer vorm. Deze gewilde wijk heeft een grote aantrekkingskracht voor jonge gezinnen. Op een van de mooiste plekken in de wijk heeft architect Frank van de Wiel een 7-tal woningen ontworpen. De woningen krijgen een moderne maar toch herkenbare karakteristieke uitstraling.

Lees meer...

Wonen in of achter de Sacramentskerk Tilburg

140060 torenDe Sacramentskerk in Tilburg krijgt een prachtige nieuwe bestemming. Wil je in de kerktoren wonen, in één van de woningen in de zijvleugels van de kerk of in één van de nieuwbouwwoningen op het achtergelegen terrein? 26 mei is Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen samen met met Kin Makelaars Tilburg gestart met de verkoop van Sacramentshof. Bedaux de Brouwer Architecten maakte het ontwerp van de vijftien woningen.

Lees meer...