over ons

Woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail, zie contact voor meer informatie.

Franciscus Erf te Best

090001 1Het Best(e) van twee werelden

Zo zou Best als woonomgeving omschreven kunnen worden. Alle voorzieningen bij de hand maar toch wonen in een echt dorp, dat kan in Best. Door zijn omvang en stedelijke allure zijn alle voorzieningen in Best bij de hand. Of het gaat om verenigingen, zwembad, scholen, festivals, een bioscoop, winkels of restaurants. 

Lees meer...

Wonen in de Heihoek te Diessen

Sfeerimpressie Woning 4 7Betaalbaar wonen op een prachtige plek in Diessen

Aan de rand van Diessen, richting Hilvarenbeek, krijgt de wijk Vroonacker steeds meer vorm. Deze gewilde wijk heeft een grote aantrekkingskracht voor jonge gezinnen. Op een van de mooiste plekken in de wijk heeft architect Frank van de Wiel een 7-tal woningen ontworpen. De woningen krijgen een moderne maar toch herkenbare karakteristieke uitstraling.

Lees meer...

Wonen in of achter de Sacramentskerk Tilburg

140060 torenDe kogel is door de kerk: de bouw is gestart van Sacramentshof: het project in en om de Sacramentskerk. Met woningen in de toren, in de zijvleugels van de Sacramentskerk en op het achtergelegen terrein. Ontworpen door de Bedaux de Brouwer Architecten, ontwikkeld door Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen en in verkoop bij KIN Makelaars Tilburg. 

Lees meer...