over ons
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg

4 woningen "de Boomleeuwerik" Hooge Mierde

boomleeuwerikU bent klaar voor een ruimere woning met veel mogelijkheden zoals een uitbouw, garage of werkruimte. Of u bent klaar voor de volgende stap met een eigen stek in een mooi stukje Hooge Mierde. De Boomleeuwerik biedt deze woningen en bestaat uit twee onder een kapwoningen in twee types. Klik op de impressie voor de brochure. Zie ook de prijslijst.

 

Kinderen kunnen vrijuit spelen in de speeltuin, voetballen op het trapveldje in de wijk of gaan op ontdekkingstocht in de landerijen.
De basisschool en sportclubs liggen op een steenworp afstand.
Plan de Leeuwerik, de ideale plek voor kinderen om op te groeien.

Hooge Mierde is een echt Kempisch dorp met een landelijk karakter. Het ligt te midden van uitgestrekte bos- en heidegebieden en een weids agrarisch gebied. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ruimschoots ophalen.
Hooge Mierde heeft ongeveer 1.750 inwoners. Door deze omvang is sprake van de gemoedelijkheid van een klein dorp maar zijn voorzieningen zoals een basisschool, sportclubs en cafés aanwezig.
Hooge Mierde maakt deel uit van de gemeente Reusel- De Mierden. De gemeente heeft goede maatschappelijke voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, diverse culturele voorzieningen, sportaccommodaties en scholen. Recreatie- en zorginstellingen zorgen voor een prettig woonklimaat voor alle leeftijden.

De ruime twee-onder-een-kap woningen vormen de afsluiting van de bebouwing aan de Poelshof en De Cingel en sluiten aan op de vrijstaande woningen aan de oostzijde. De woningen hebben daarom een meer individuele architectuur gekregen met een karakteristieke kapvorm en een goothoogte die de overgang naar de meer open bebouwing maakt. De plint, fraaie bakstenen en keramische dakpannen maken het ontwerp af. De mansarde kap zorgt voor de eigenzinnigheid die de woningen een echt eigen gezicht geeft.

De woningen zijn energiezuinig wat een gunstig effect heeft op de energierekening. Dit is terug te zien in de toepassing van een hybride warmtepomp. Dit is een combinatie van een warmtepomp met een CV-ketel. De warmtepomp zorgt voor het overgrote deel van het jaar voor de benodigde ruimteverwarming. Voor alleen de extreem koude dagen en het maken van warm tapwater wordt de HR ketel nog ingeschakeld. Hiermee worden de sterke kanten van beide technologieën in één combinatie gebruikt en blijft comfort behouden. Daarnaast zijn de wanden, de vloer, het dak en de ramen goed geïsoleerd.

Afwerking binnenzijde
De binnenzijde wordt afgewerkt met luxe sanitair van Sphinx en een 2e toilet op de verdieping in de badkamer. Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. De begane grond en eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming. In de badkamer en de toiletten komen grote tegels, 45 x 45 cm op de vloer en 25 x 40 cm op de wanden. De badkamer wordt tot aan het plafond betegeld en het toilet tot aan circa 1,20 cm hoogte.

Bijzonderheden
- Veel ruimte verdeeld over drie bouwlagen
- Duurzame woning
- Comfortabele vloerverwarming
- 2e verdieping met vaste trap
- Complete badkamer op 1e verdieping met wastafel, douche en toilet.
- Ideale plek voor kinderen bij speeltuin en op loopafstand van de basisschool en sportvelden

Zie voor meer informatie Funda.