over ons

woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Klik op de foto voor een brochure van het betreffende project.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 4 woningen "de Boomleeuwerik" Hooge Mierde

boomleeuwerik

U bent klaar voor een ruimere woning met veel mogelijkheden zoals een uitbouw, garage of werkruimte. Of u bent klaar voor de volgende stap met een eigen stek in een mooi stukje Hooge Mierde. De Boomleeuwerik biedt deze woningen en bestaat uit twee onder een kapwoningen in twee types. Klik op de impressie voor de brochure. Zie ook de prijslijst.

 4 woningen Dorpstraat Halsteren

halsteren

In het uiterste westen van Noord-Brabant ligt Halsteren. Halsteren maakt deel uit van gemeente Bergen op Zoom, is een dorp met karakter en heeft een rijke geschiedenis. Op de planlocatie komen 4 ruime twee onder een kapwoningen met diepe tuinen en een berging achter in de tuin. De woningen passen door de karakteristieke uitstraling perfect in het historische deel van Halsteren. Klik hier voor de brochure.