over ons

Woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail, zie contact voor meer informatie.

Wonen in of achter de Sacramentskerk Tilburg

140060 torenDe Sacramentskerk in Tilburg krijgt een prachtige nieuwe bestemming. Wil je in de kerktoren wonen, in één van de woningen in de zijvleugels van de kerk of in één van de nieuwbouwwoningen op het achtergelegen terrein? 26 mei is Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen samen met met Kin Makelaars Tilburg gestart met de verkoop van Sacramentshof. Bedaux de Brouwer Architecten maakte het ontwerp van de vijftien woningen.

Lees meer...

4 woningen "de Boomleeuwerik" Hooge Mierde

boomleeuwerikU bent klaar voor een ruimere woning met veel mogelijkheden zoals een uitbouw, garage of werkruimte. Of u bent klaar voor de volgende stap met een eigen stek in een mooi stukje Hooge Mierde. De Boomleeuwerik biedt deze woningen en bestaat uit twee onder een kapwoningen in twee types. Klik op de impressie voor de brochure. Zie ook de prijslijst.

Lees meer...