over ons

woningen in de verkoop

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar momenteel nog één of meerdere woningen beschikbaar zijn voor verkoop. Klik op de foto voor een brochure van het betreffende project.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor per telefoon (013-5091259) of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 4 woningen "de Boomleeuwerik" Hooge Mierde

boomleeuwerik

U bent klaar voor een ruimere woning met veel mogelijkheden zoals een uitbouw, garage of werkruimte. Of u bent klaar voor de volgende stap met een eigen stek in een mooi stukje Hooge Mierde. De Boomleeuwerik biedt deze woningen en bestaat uit twee onder een kapwoningen in twee types. Klik op de impressie voor de brochure. Zie ook de prijslijst.

 28 woningen "Kerkebogten" Eersel

kerkebogten

Aan de oostkant van het Brabantse Eersel, vind je Kerkebogten, een nieuwe veelzijdige woonwijk met diverse woningtypes. De wijk wordt ontwikkeld vanuit een duurzaam concept, wat zorgt voor een groene, milieuvriendelijke en energiezuinige leefomgeving. Klik op de impressie voor de brochure.